Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Міжнародне співробітництво

Показати # 
# Заголовок Статті
1 English Speaking Club EcoEurope NUFT: вечір американської культури з Шерон Бйорк
2 English Speaking Club EcoEurope NUFT: прокачай свої навички розмовної англійської
3 Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «МЕНЕДЖМЕНТ АКАДЕМІЧНИХ ПРОЄКТІВ ТА ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ»: підсумки
4 Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «МЕНЕДЖМЕНТ АКАДЕМІЧНИХ ПРОЄКТІВ ТА ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ»: європейські студії: напрям Жана Моне програми Еразмус+
5 Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «МЕНЕДЖМЕНТ АКАДЕМІЧНИХ ПРОЄКТІВ ТА ЕФЕКТИВНА КОМУНІКАЦІЯ»: програми та гранти підтримки академічних проєктів
6 Міжнародне екобіотехнологічне стажування під час навчання
7 Міжнародна співпраця у дослідженні переваг та недоліків кави: погляд біотехнологів
8 Міжнародна осіння школа Жана Моне: враження учасників
9 Неймовірна кава: лекція словацької науковиці Єви Іванісової
10 Відкриті двері до перспектив інноваційного розвитку: участь у міжнародному хакатоні
11 Навчатися не лише корисно: стипендії за неформальну освіту – це не міф, а реалії сьогодення
12 Біопластик: магістранти-біотехнологи долучилися до міжнародної освітньої ініціативи
13 Гостьова лекція від професіонала: неоціненний досвід від біотехнолога міжнародної компанії
14 Лекція від міжнародних експертів з біоенергетики
15 Нові горизонти міжнародної співпраці
16 На порозі безсмертя
17 Здобувачі кафедри на міжнародній арені: Х Міжнародна студентська конференція «Student in Bucovina»
18 ІV Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку»
19 Знаменна подія у міжнародній співпраці
20 Summer School в Університеті Жешува: день національної кухні та особливості утилізації харчових відходів
21 Summer School в Університеті Жешува: фабрика шоколаду та дослідження впливу люмбрицидів на переробку харчових відходів
22 Summer School в Університеті Жешува: Laboratory workshop "Food microbiology" та поїздка в гори
23 Summer School в Університеті Жешува: перші враження
24 Формування майбутнього фармацевтичної галузі – справа випускників кафедри біотехнології і мікробіології. Лекція від фахівця міжнародної компанії ARTeSYN
25 Досвід участі у роботі Міжнародної конференції «EcoBalt 2021»
26 Міжнародна співпраця для вирішення актуальної проблеми забруднення довкілля мікропластиком
27 Міжнародна зимова наукова школа чекає на молодих науковців!
28 П’ята Міжнародна літня школа Жана Моне – чудова нагода поділитись досвідом і збагатитись новими ідеями
29 Європейський досвід від фахівця-практика
30 Симбіоз промислової біотехнології та біогеотехніки – майбутнє сучасних міст: досвід провідних науковців
31 Міст для пошуку знань в умовах пандемії
32 Освітянський досвід європейських країн вивчали викладачі кафедри біотехнології та мікробіології
33 Академік IUFoST ділиться знаннями з нашими студентами
34 Лекцію читає професіонал з Японії
35 Міжнародна тренінг-конференція у Празі
36 Горизонти міжнародної співпраці!
37 Молодіжний обмін «Say Hi(king)!»

Події у світлинах

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка