Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

РОЗПОДІЛ МАГІСТРАНТІВ І-ГО КУРСУ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

РОЗПОДІЛ МАГІСТРАНТІВ І-ГО КУРСУ ДЕННОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ ДО КЕРІВНИКІВ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

освітньо-професійна програма «Промислова та фармацевтична біотехнологія»

ПФБ-1-1М

 

№ п/п

Магістрант

Керівник

Тематика магістерської роботи

1

Благодир Дар`я Олександрівна

проф. Пирог Т.П.

Вплив конкурентних грамнегативних бактерій на антимікробну  та  антиадгезивну  активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241

2

Воробей Анна Миколаївна

проф. Пирог Т.П.

Біологічна активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 і Rhodococcua erythropolis ІМВ Ac-5017, синтезованих  за наявності попередників біосинтезу фітогормонів

3

Грищенко Марина Іванівна

доц. Старовойтова С.О.

Глікозаміноглікани мікробного походження для косметології

4

Дарієнко Павло Русланович

доц. Пенчук Ю.М.

Технологічні аспекти одержання біоводню

5

Дзюба Марія Володимирівна

доц. Скроцька О.І.

Роль поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 у біосинтезі наночастинок срібла

6

Доценко Олена Анатоліївна

доц. Красінько В.О..

Гриби роду Hericium як джерело практично цінних біологічно активних речовин

7

Іванець Ольга Андріївна

доц. Скроцька О.І.

Роль ціанобактерій у біосинтезі наночастинок золота і срібла з антимікробною та протипухлинною дією

8

Коваль Ростислав Віталійович

доц. Скроцька О.І.

Використання мутантного штаму дріжджів для біосинтезу наночастинок срібла

9

Коваль Руслан Васильович

проф. Стабніков В.П.

Технологічні аспекти виробництва імунобіологічних препаратів на основі бактеріофагів

10

Кравченко Вадим Володимирович

доц. Резніченко Ю.М.

Фототрофні мікроорганізми у біотехнологічних процесах

11

Мороз Ярослав Андрійович

доц. Воронцов О.О.

Біотехнологічні підходи до виробництва штучного м’яса

12

Муренко Кирил Миколайович

доц. Воронцов О.О.

Роль мікроорганізмів у технологіях ферментованих м’ясних продуктів

13

Науменко

Дмитро

Олександрович

проф. Стабніков В.П.

Біотехнологічні аспекти отримання поліненасичених жирних кислот

14

Негретова Вікторія Василівна

доц. Красінько В.О.

Збагачені  залізом дріжджі як основа біологічно активних добавок

15

Охмакевич Анастасія Миколаївна

проф. Пирог Т.П.

Біологічна активність поверхнево-активних речовин,  синтезованих Rhodococcus erythropolis ІМВ Ac-5017 за наявності дріжджів роду Saccharomyces

16

Побута Олександра Олександрівна

доц. Красінько В.О.

Екологічно безпечні барвники грибного походження

17

Романенко Владислав Дмитрович

доц. Карлаш Ю.В.

Біологічна активність структурних бактеріальних полісахаридів

18

Сенін Євгеній Артурович

доц. Пенчук Ю.М.

Біотехнологія ліпідів для одержання біопалива

19

Синявська Дар`я Андріївна

доц. Грегірчак Н.М.

Інноваційні  пробіотики з використанням наноматеріалів

20

Сліпчук Тетяна Олександрівна

доц. Карлаш Ю.В.

Наноемульсійні форми вакцин

21

Тагізада Єфим Мірлатіф ОГЛИ

доц. Пенчук Ю.М.

Біотехнології бактеріальних пігментів

22

Ткаченко Уляна Михайлівна

проф. Пирог Т.П.

Досягнення біотехнології для одержання харчових добавок

23

Тромпак Вероніка Юріївна

доц. Красінько В.О.

Біотехнологія ферментів для косметичних засобів

24

Харитонова Ольга Костянтинівна

доц. Старовойтова С.О.

Антидепресанти мікробного походження

25

Ющенко Олексій Володимирович

доц. Красінько В.О.

Біотехнологія дріжджів для харчових виробництв

26

Яцюк Людмила Миколаївна

проф. Буценко Л.М.

Полісахариди мікробного походження і для косметичних засобів

 

 

Події у світлинах

Ви знаходитесь тут: Здобувачам освіти Розподіл магістрантів кафедри Денна форма навчання РОЗПОДІЛ МАГІСТРАНТІВ І-ГО КУРСУ