Підсумки І етапу ІІ туру
Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1457 від 24.11.2020 р. Національний університет харчових технологій (НУХТ) призначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (далі – Конкурс) у 2020/2021 навчальному році.
Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшло 48 робіт з 23 закладів вищої освіти. З 15 лютого по 18 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. Наукові роботи не подавались на рецензування до закладів вищої освіти, в яких навчаються їх автори. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список наукових робіт. Конкурсні роботи були оцінені в інтервалі від 12 до 100 балів (середній бал за результатами двох рецензій). Одну роботу було знято з участі в конкурсі через академічну недоброчесність.