Ось і знову настав період дистанційного навчання… Але, все ж, за ці два тижні очних занять ми встигли активно попрацювати в лабораторії.
Засвоївши матеріал лекції Грегірчак Наталії Миколаївни, на лабораторній роботі з дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» ми успішно провели мікробіологічний аналіз рослинної та тваринної сировини і готових продуктів їх переробки методом Коха.
Отже, спочатку ми відібрали та підготовили проби обраних продуктів і сировини та приступили до безпосереднього проведення аналізу. Для визначення мікробіологічних показників проби відбирали з різних частин об’єкту з наступною гомогенізацією відібраної наважки у фарфоровій ступці і подальшим кількісним перенесенням у колби зі стерильною водою для одержання вихідного розведення.