Участь у конференції – це завжди прекрасна можливість для здобувачів поділитися із широкою аудиторією результатами своєї кропіткої праці у написанні дипломних робіт як наукового, так і інженерного спрямування. А для магістрантів І року навчання – це також і чудова нагода пройти першу апробацію майбутніх кваліфікаційних робіт після їх довгого «культивування» упродовж 7 останніх місяців.
15 квітня у онлайн-режимі відбулася 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблеми харчування людства у ХХІ столітті», де під час роботи секції «Біотехнологія і мікробіологія» комісією у складі доцентів Вікторії Красінько, Юрія Карлаша, Світлани Тетеріної, Олександра Воронцова, Ольги Слободян, Світлани Старовойтової та ведучої секції Оксани Скроцької було заслухано дев’ять доповідей наших магістрантів.