Осінь – завжди хвилююча пора для магістрантів, адже попереду на них чекає чимало нових челенджів, нових знань та відкриттів. Так, перший рік навчання розпочинався із надважливого етапу – вибору тематики майбутнього магістерського проєкту та кропіткого написання обґрунтування роботи. Тепер, коли магістрантами опановано фундаментальні дисципліни курсу, опрацьовано чималий масив літературних наукових джерел та написано більшу частину магістерської, їх очікує нове випробування другого року навчання – переддипломна практика. Це випробування покликане для того, аби здобувачі мали можливість застосувати отримані за період навчання знання та набути нові професійні навички і софт-скіли, необхідні для професійного росту майбутнього фахівця.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»