Вважаєте, що знаєте все про здорове харчування? Наукова конференція – чудова можливість це перевірити! 14-15 травня 2019 року в Києві відбулася XII Науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування». Юлія Гайдук – магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» прийняла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування. Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, Асоціація дієтологів України, група компаній «Мед експерт» та Генеральним спонсором виступила компанія «Herbalife Nutrition».
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»