Нещодавно на лекційному занятті з "Мікробіології галузі" (лектор доц. Грегірчак Н.М.) студенти-технологи груп ТХ-3-5, ТХ-3-12ск, ОП-3-7 підготували індивідуальні завдання на тему: "Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні харчових продуктів". З презентаціями виступали студенти групи ТХ-3-5. Під час заняття виступило три бригади: перша обрала як об'єкт мікробіологічного дослідження сир Камамбер (виступали студенти - Безпечна Софія, Погорєлов Іван, Шкраба Олена, Остапенко Єлизавета, Куркчі Ангеліна), друга – кефір (виступали - Дуборєзов Олександр, Маркус Ян, Павлюк Юліана, Бойко Юлія, Зінькевич Наталіята) та третя бригада – йогурт (виступали - Ковальчук Ірина, Попович Валерія, Ешенбах Анастасія, Михальська Ліліана, Горб'як Ольга).
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»