Період неочікуваного і як виявляється, тривалого карантину заставив кожного з нас змінити свій робочий ритм, налаштуватись на роботу на відстані – модерація роботи викладачів кафедр, перегляд ОПП і навчальних планів, консультування і перевірка курсових тощо. Крім того, за умов карантину приходиться дистанціюватися, обмежуючи свій простір. Але біотехнолог – це поєднання біологічних, хімічних, а саме головне, інженерних здібностей, набутих в Національному університеті харчових технологій, де знаються на здоровій їжі, тому нам не складно швидко адаптуватися до нових умов.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»