Як зробити вивчення складної теми не лише ефективним, але й захоплюючим? Сьогоднішнє практичне заняття з дисципліни "Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв" під керівництвом доцентки Вікторії Красінько стало чудовим прикладом того, як можна перетворити навчання на цікаву та інтерактивну подію. Студенти 3 курсу ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, екологічна» факультету БТЕК проявили креативність, організувавши низку унікальних активностей, які зробили пару живою і динамічною.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»