Вітаю!
Мене звати Олександр Дешко, я став випускником Національного університету харчових технологій у 2022 році за спеціальністю 162 «Біотехнологія, біоінженерія», успішно захистивши кваліфікаційну роботу на тему: «Біосинтез біомаси Lactobacillus delbrueckii», під керівництвом доктора філософії, ст.викладача Лілії Ключки. Наразі я успішно поєдную навчання на 2 курсі магістратури ОПП «Фармацевтична біотехнологія» з роботою у компанії ТОВ «Біотестлаб» на посаді завідувача сектору підготовки розчинів та середовищ відділу забезпечення виробництва. Тема моєї кваліфікаційної магістерської роботи: «Сучасні антибіотики стрептоміцетів», керівник – к.т.н., доц. Юрій Резніченко.