Ось і завершився доволі важливий етап як здобувачів вищої освіти, так і викладачів-наставників кафедри – захист магістерських кваліфікаційних робіт. Вступаючи на перший курс бакалаврату Національного університету харчових технологій, навіть важко було уявити, яким цікавим та непередбачуваним буде шлях до омріяної мети – отримання диплому. І досі спливають у пам’яті «ключові» моменти освітнього процесу, усе, що було вперше: досліди під час лабораторних робіт, сесія, захист курсових робіт, проектування цілого виробничого процесу, планування експериментів наукової роботи, захист кваліфікаційної роботи. Такі ситуації неабияк допомагають здобувачам сконцентруватися на поставлених цілях та загартуватися як спеціалістам високого рівня. Тому можна сміливо сказати, що випускники кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ – універсальні фахівці, яким підвладні будь-які життєві труднощі та перешкоди.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»