Кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ продовжує традицію спадкоємності поколінь і запрошує своїх випускників поділитися зі студентами надбаним досвідом практичної роботи. Так, в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» лекцію по практичним особливостям впровадження системи НАССР (Hazard Analysis and Critical Control Points) у виробництво прочитала випускниця нашої кафедри - Valentina Vlasenko, керівник з якості ТОВ «Українські хімічні технології», сертифікований аудитор систем менеджменту якості. Інформація, якою вона поділилася, була великим доповненням до того, що студенти опановували протягом семестру. Зокрема, досвід роботи в сфері контролю якості як на фармацевтичному так і на харчовому підприємствах, переданий Валентиною Володимирівною, змусив студентів більш свідомо віднестися до даної тематики, адже методи та програми, які застосовуються при впровадженні системи НАССР, вимагають високих знань і розуміння всіх ризиків кожного з процесів на виробництві.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»