Після насиченого відпочинку, наші здобувачки Валя Жданюк і Даша Благодир знову повернулись до навчання. І першою зупинкою в рамках Workshop «How is chocolate made?» стала фабрика шоколаду, де їм детально розповіли про етапи виробництва шоколаду: від найпоширеніших місць росту какао-бобів до розливання готового шоколаду по плитках. Наприкінці екскурсії кожен учасник Summer School мав змогу зробити свою плитку шоколаду та прикрасити її дегідрованими фруктами. Також можна було скуштувати усі типи свіжого шоколаду, що стало приємною несподіванкою для учасників.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»