Уже зовсім скоро стіни нашого університету покинуть студенти випускних курсів. Лічені дні відділяють їх від переломного моменту: закінчення університету і пошуку постійної роботи за спеціальністю. Але не всім магістрам і спеціалістам доведеться напружено дивитися в екрани своїх комп’ютерів, переглядаючи сторінки можливих роботодавців, та розсилати свої резюме в надії, що їх все-таки переглянуть та зателефонують з пропозицією місця роботи. Багато студентів кафедри біотехнології і мікробіології навчилися уміло поєднувати роботу за спеціальністю ще за часів навчання в університеті. Тому досить часто після його закінчення вони мають, якщо і не постійне місце роботи, то практичний досвід це точно. А ні для кого не залишається секретом, що маючи практику у роботі за спеціальністю, простіше отримати бажане місце роботи.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»