Студенти 1 курсу, 4 групи факультету біотехнології та екологічного контролю поринули в надзвичайний світ мікробіологічних досліджень. На цей раз сторінкою нашої книги біотехнолога стала тема лабораторної роботи: "Дослідження та морфолого-культуральні ознаки міцеліальних грибів" з навчальної дисципліни "Біологія клітин". Під чітким керівництвом викладачів: Красінько Вікторії Олегівни та Волошиної Ірини Миколаївни робота не тільки здавалась, а й справді була корисною і надзвичайно захопливою. Чи не цікаво було б вам дізнатись про гриби, завдяки яким ми маємо найкращий антибіотик - пеніцилін? Чи знали ви, що при випіканні улюблених кексів використовуєте лимонну кислоту, яку продукує цікавенний гриб Aspеrgillus niger?
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»