Неначе вчора ми закінчували одинадцятий клас та перед нами було тяжке завдання – вибір університету, а сьогодні ми вже четвертокурсники Національного університету харчових технологій. Ці чотири роки промайнули як один день. Зовсім скоро у наших руках буде диплом, але знання здобуті на кафедрі біотехнології і мікробіології ми повинні опанувати на технологічній та переддипломній практиці. Адже практика – це закріплення навичок і знань студентами, та є складовою частиною захисту диплому.
Студенти-біотехнологи 4 курсу мають можливість проходити технологічну та переддипломну практику не лише на фармацевтичних заводах, а й на провідних підприємствах харчової промисловості України. Студенти нашого факультету Світлична Вікторія, Пазюк Олександр, Сухоставський Олександр, Басанець Віталій, Маркович Маргарита та Процюк Софія обрали для проходження практики ПрАТ «Київський маргариновий завод», який випускає маргаринову та майонезну продукцію і надає послуги по переробці олії.