Наші здобувачі-четвертокурсники зараз постають перед непростим вибором: що робити далі, по закінченні навчання на бакалавраті, – йти працювати чи продовжувати студентське життя? Треба зазначити, що цей вибір є не таким вже і простим, особливо зважаючи на дуже складні реалії нашого воєнного сьогодення. Зазвичай на прийняття рішення з цього питання суттєво впливають стереотипи, які залишилися з минулих часів або нещодавно виникли. Тому допомогти розібратися у ситуації, окреслити всі перспективи навчання в магістратурі кафедри біотехнології і мікробіології справді можуть ті, хто вже пройшов цей шлях.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»