Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Вітаємо переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»!

8 квітня 2021 р. у форматі відеоконференції відбулась підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2020-2021 н.р. (далі – Конкурс). Цьогоріч організатором даного заходу вперше був Національний університет харчових технологій (наказ МОН України № 1457 від 24.11.2020 р.).

Для участі у ІІ турі Конкурсу надійшло 48 робіт з 23 закладів вищої освіти. У підсумковій конференції брали участь 40 найталановитіших здобувачів-біотехнологів з 14 закладів вищої освіти України, які є авторами 30 наукових робіт. Зважаючи на тематичне різноманіття представлених на конкурс робіт, для їх презентації було організовано три секції: «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія», «Промислова та екологічна біотехнологія», «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія». По закінченню роботи секцій члени Галузевої конкурсної комісії упродовж двох годин вирішували долю учасників.

І ось настала черга офіційного оголошення переможців. Дипломами І-ІІІ ступеня були нагороджені здобувачі наступних закладів вищої освіти: Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, Миколаївського національного аграрного університету, Національного авіаційного університету, Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національного університету «Львівська політехніка», Національного університету харчових технологій, Національного фармацевтичного університету, Одеського національного університету імені І.І. Мечникова, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Результати Конкурсу оприлюднені на сайті Національного університету харчових технологій.

Спонсором Конкурсу виступила одна із провідних сучасних фармацевтичних компаній України – АТ «Фармак». Представник компанії – начальник відділу з підбору та адаптації персоналу Юлія Глєбова привітала учасників Конкурсу та наголосили на необхідності проведення подібних заходів. Вона підкреслила, що компанія «Фармак» співпрацює з профільними закладами вищої освіти та підтримує студентські конкурси та олімпіади по всій країні.

Учасники, які набрали найбільшу кількість балів за результатами презентації своєї наукової роботи, відзначені дипломами І та ІІ ступеня. Отже, на вершину наукового п’єдесталу піднялись Ганна Ярова (Національний університет харчових технологій) та Дар’я Додон (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара). Другу сходинку посіли Анна Павловська (Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара), Катерина Князєва (Національний університет «Львівська політехніка») та Марина Ярош (Національний університет харчових технологій).

Спонсори презентували здобувачам, які отримали дипломи І та ІІ ступеня цінні призи – планшети. Також від спонсорів усі учасники підсумкової науково-практичної конференції Конкурсу отримають сувенірну продукцію від компанії «Фармак».

Ми дуже вдячні нашому спонсору – АТ «Фармак» за співпрацю, вагомий внесок у практичну підготовку висококваліфікованих фахівців з біотехнології та допомогу в проведенні ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм подальших успіхів!!!

 

P.S.  Враховуючи, що Київ нині перебуває в червоній карантинній зоні і транспорт працює лише для осіб, які працюють на підприємствах критичної інфраструктури, дипломи та подарунки учасники отримають після стабілізації епідеміологічної ситуації.

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка