Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Практична підготовка очима наших студентів

Теоретичних знань без практичних навиків – не достатньо!

Протягом багатьох років у Національному університеті харчових технологій на факультеті біотехнології та екологічного контролю велика увага приділяється практичній підготовці студентів, оскільки, як відомо, теоретичних знань без практичних навиків вже давно не достатньо для успішного працевлаштування та подальшого кар’єрного росту. Особливо актуальним це питання є для студентів п’ятого курсу, адже до закінчення університету – лічені дні, а отже і пошук роботи вже не за горами.

Наш факультет для того, аби кожного студента забезпечити місцем проходження практики, співпрацює з провідними українськими фармацевтичними та харчовими підприємствами та щорічно розширює перелік баз практики. Цього року близько 50 студентів-біотехнологів п’ятого курсу проходять практику на таких підприємствах:  ПАТ «Борщагівський ХФЗ» (м. Київ), ПАТ «Київмедпрепарат» (м. Київ), ПАТ «Фармак» (м. Київ), ПрАТ «ФФ Дарниця» (м. Київ), ПрАТ «Біофарма» (м.Київ), ПрАТ «Компанія Ензим» (м. Львів), ДП «Експерементальний завод медпрепаратів» (м. Київ), ТОВ «Фармактив» (м. Київ), ПАТ «Юріяфарм» (м. Черкаси), ПАТ «Оболонь» (м. Київ), ПАТ «Карлсберг Україна», (м. Київ), ПАТ «Яготинський молокозавод», «Яготинське для дітей» (смт. Згурівка), ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика», ДП «Київхліб» (м. Фастів) та інші.

Проходження практики на Яготинському маслозаводі

12 січня ми, студенти-біотехнологи 5-го курсу, Микитенко Ніна та Линник Артем, побували на Яготинському маслозаводі «Яготинське для дітей» у місті Згурівка.

Перший день практики запам’ятався нам як цікава подорож у невідомі краї. Оскільки даний завод знаходиться у селищі міського типу Згурівка, Київської області, добиралися ми до місця призначення на автобусі, що відправлявся від автовокзалу «Дарниця» і їхав дві години.

На заводі нас радісно зустріли та провели до кімнати, де вже зібралися інші майбутні практиканти – студенти 4-го та 5-го курсів Національного університету харчових технологій різних факультетів: автоматизації та комп’ютерних систем; технології оздоровчих продуктів і харчової експертизи та технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів.

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка