Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Пишаємось випускниками! Вперед до нових досягнень!

Навчання в магістратурі – це важлива ступінь в освітньому процесі, яка дозволяє студентам поглиблено відпрацювати обрану спеціальність та отримати необхідні знання та навички для подальшої професійної діяльності. В магістратурі студенти мають можливість працювати зі спеціалістами у своїй галузі, брати участь у наукових дослідженнях та проводити власну дослідницьку роботу, яку потім демонструють у дипломній роботі.

Навчання в магістратурі на факультеті БТЕК – це велика відповідальність, а також і чудова можливість розвинути свої можливості та отримати цінний досвід.

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2023 року.

 Дарія Жалюк:

 Далі буде

 

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Пишаємось випускниками! Вперед до нових досягнень!