Вік біотехнології ще тільки починається. Вже зараз біотехнологія пропонує величезний потенціал, користуючись можливостями генетики, біології, біохімії, а також робототехніки, хімічних та інформаційних технологій, вивчаючи живі організми в пошуках нових способів для забезпечення людських потреб. Наприклад, це і генна та клітинна інженерія, біомедицина та фармакологія, і харчова біотехнологія, за допомогою якої отримують: йогурти, закваски, пиво, вино, хлібобулочні вироби.
Саме такими цікавими, актуальними та практичними темами можуть займатись фахівці-біотехнологи гуртка «BIOTECH» у дослідній лабораторії на базі нашої кафедри біотехнології і мікробіології, а дружелюбний склад кафедри обов’язково допоможе зацікавленим студентам у науковій сфері.