Після тривалого періоду онлайн-навчання, спричиненого воєнними обставинами, наші студенти третього курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» знову мали змогу відчути атмосферу реальної лабораторії. Нещодавно відбулося особливе лабораторне заняття з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних і харчових виробництв», проведене лекторкою дисципліни, доценткою Вікторією Красінько. Це заняття було не лише очікуваною подією, але й важливим кроком у підготовці майбутніх фахівців.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»