Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Реєстрація для участі в спецсесії ЄВІ триватиме до 19 серпня

З 12 до 19 серпня триває реєстрація на спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту вступників до магістратури та аспірантури, які не змогли взяти участь в основній або додатковій сесії ЄВІ чи бажають перескласти іспит і покращити свій результат.

Скласти спецсесію ЄВІ зможуть усі вступники, хто вчасно зареєструється (звернувшись особисто або дистанційно) у приймальній комісії університету та сплатить вартість участі у розмірі 879 грн. Звертаємо увагу! Оплатити участь у спецсесії ЄВІ вступники мають з 12 до 22 серпня. Реєстрація вважатиметься завершеною лише після надходження коштів від вступника на рахунок УЦОЯО.

Оплата за участь у спецсесії здійснюється одним платежем у безготівковій формі в національній валюті України.

Вступник/ця може скористатися кількома способами оплати, які пропонуються в електронному кабінеті учасника вступних випробувань:

- через відповідні посилання з інформаційної сторінки «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», що здійснюється із застосуванням електронного платіжного засобу;
- через термінали самообслуговування, каси банківських установ тощо. У цьому випадку на інформаційній сторінці «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури» потрібно сформувати квитанцію на переказ коштів. Також квитанцію можна отримати у приймальній комісії разом із екзаменаційним листком.

У квитанції зазначають всі обов'язкові реквізити для здійснення платежу:

- повне найменування одержувача коштів – Український центр оцінювання якості освіти;
- платіжні реквізити Українського центру – ідентифікаційний код (код ЄДРПОУ) – 34187201, рахунок № UA 698201720313231001201002973, відкритий у Державній казначейській службі України, м. Київ;
- сума платежу – 879,00 грн (комісійна винагорода фінансовим установам за переказ коштів і вартість розрахунково-касового обслуговування не включається до суми платежу, а сплачується вступником окремо);
призначення платежу – обов'язково зазначають номер екзаменаційного листка.

Незалежно від обраного способу оплати, переказ коштів вважається завершеним і оплата вартості платної послуги здійсненою з моменту зарахування коштів на рахунок УЦОЯО.

Якщо у строк з 12 серпня до 22 серпня 2024 року послуга не буде оплачена або оплачена не в повному обсязі, реєстрацію для участі в спецсесії УЦОЯО скасовує, а екзаменаційний листок такої особи вважається недійсним.

Якщо виникнуть обставини через які вступник/ця не зможе взяти участь спецсесії, які він/вона не міг передбачити до або під час здійснення платежу, він/вона може звернутися до УЦОЯО із заявою про повернення сплачених коштів (додаток 1 до наказу УЦОЯО), зазначивши у заяві причину повернення. Важливо! Заява має надійти до УЦОЯО до 23 серпня 2024 року.

Якщо із суми коштів, отриманих УЦОЯО, вже були сплачені податки та збори, поверненню підлягає сума, зменшена на розмір сплачених сум податкових зобов'язань. Після повернення коштів реєстрація вступника/ці скасовується.

Також вступник/ця може звернутися до УЦОЯО із заявою про повернення коштів (додаток 2 до наказу УЦОЯО), якщо кошти на рахунок центру були переказані:

- помилково, у тому числі сплачено суму коштів, що менша за вартість однієї платної послуги, а вступником/цею своєчасно не здійснено доплату до повної вартості платної послуги;
- надмірно – сплачено суму коштів, що перевищує вартість 879 грн.

Ці кошти не вважаються сплаченими в межах договірних відносин з надання платної послуги за участь у спецсесії, тому підстав для оподаткування податком на додану вартість немає.

Вступник/ця має право звернутися до УЦОЯО із заявою про повернення помилково або надмірно сплачених коштів протягом строку позовної давності. Після завершення цього строку, УЦОЯО переказує незатребувані кошти до держбюджету України.

Заяву про повернення коштів вступник/ця може подати або в електронній формі з накладанням кваліфікованого електронного підпису (КЕП) на електронну адресу УЦОЯО  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , або у паперовому вигляді на адресу: вул. Володимира Винниченка, 5, м. Київ, 04053. Разом із заявою необхідно подати оригінал або копію платіжної інструкції чи іншого платіжного документа, що підтверджує факт оплати.

Розгляд заяви та прийняття рішення про повернення коштів здійснюється Українським центром оцінювання якості освіти протягом трьох робочих днів із дня надходження заяви. У разі прийняття рішення про неможливість її виконання, інформація про це протягом трьох днів після прийняття такого рішення буде направлена вступникові/ці або на електронну адресу, з якої надійшла заява, або на зазначений у заяві номер контактного телефону, або за адресою місця проживання, зазначеною у заяві.

Витрати вступника/ці на сплату банківської комісії за переказ коштів, розрахунково-касове обслуговування тощо не повертаються.

Платна послуга вважається наданою по факту завершення спецсесії, незалежно від фактичної присутності учасника та отриманих ним результатів єдиного вступного іспиту.

Більше інформації за посиланням - http://cutt.ly/nevtexnZ

Бажаємо успіху, вступники!

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Вступникам Загальна інформація про вступ 2024 рік Реєстрація для участі в спецсесії ЄВІ триватиме до 19 серпня