У рамках Міжнародної наукової конференції «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти в харчовій промисловості», присвяченій 130-річчю НУХТ, 15 жовтня у секції «Моделювання технологічних процесів і харчових продуктів» прийняли участь молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології. З усними доповідями виступили: асистенти кафедри Берегова Христина Андріївна та Панасюк Катерина Вікторівна, а також студенти Пекло Анастасія (БТЕК-5-1М), Дорош Ганна (БТЕК-5-2М) та Івахнюк Микола (БТЕК-5-2М).
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»