Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Водяницька Анастасія Андріївна

У 2022 році отримала диплом бакалавра за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (ОПП «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна»), вдало захистивши переддипломну практику і саму кваліфікаційну роботу. В цьому ж році вступила далі на навчання до магістратури НУХТ за ОПП «Промислова біотехнологія». Кваліфікаційну роботу на тему: «Сучасні підходи у розробленні мікробних препаратів для відновлення лісових насаджень України» виконую під керівництвом проф., д.б.н. Буценко Л.М.

Нині (лютий 2023) працюю на посаді мікробіолога у виробничій лабораторії ТОВ «Пивоварня Зіберта».

 

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або, може вона «знайшла» Вас?

На 4-му курсі кафедра дала нам можливість вибрати місце проходження практики. Мій вибір був піти на сучасне підприємство харчової промисловості, а саме: ТОВ «Пивоварня Зіберта».

Підприємство дало мені можливість ознайомитись з усіма етапами виробництва: я виконувала обов’язки мікробіолога, хіміка вхідного та технологічного контролю. Але найбільше мене зацікавила посада мікробіолога і вже тоді я зрозуміла, ким остаточно хочу стати.

Я показала свої знання, навички, які були набуті в університеті і вдало застосувала на практиці, старанно виконувала всі поставленні задачі та вчилася новому.

І мені вдалось себе зарекомендувати як відповідального, старанного та готового до нового співробітника, а вже влітку 2022 року, після захисту кваліфікаційної роботи мені запропонували посаду мікробіолога у виробничій лабораторії.

Чи подобається Вам працювати за фахом?

Мікробіолог – це не тільки робота з мікроскопом, насамперед, це велика відповідальність, адже нашому підприємству потрібно бути кращим в сфері якості і безпечності продукції, тому ми ведем суворий мікробіологічний контроль готової продукції, вхідної сировини та похідних, а найголовніше – аналіз санітарно-гігієнічного стану виробництва, адже ми працюємо за системою НАССР. Тому дуже важливими є запис і аналіз статистичних даних результатів мікробіологічних досліджень.

Кожен день – це нові знання та навички, адже наше підприємство не стоїть на місці, а постійно розвивається, оновлюючи обладнання, вивчаючи нову документацію і звісно здійснюємо постійний аналіз та оцінку результативності інтегрованої системи управління в сфері якості і безпечності продукції, охорони навколишнього середовища, охорони здоровʼя та безпеки праці.

Я також намагаюсь розвиватись і не стояти на місці. Нещодавно пройшла навчання від нашого університету для підвищення кваліфікації, за що отримала сертифікат та, звісно, нові знання!

Ваші побажання співробітникам кафедри

Я дуже вдячна викладачам нашої кафедри, які підтримували весь час навчання та не давали мені здатись, не зважаючи на труднощі; викладачам, які завжди демонстрували витримку терпіння, і надали мені глибокі знання, завдяки яким я отримала роботу мрії і планую не зупинятись, а йти тільки вперед, розвиваючись далі в цій сфері!

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка