23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України, серед яких і наші студенти-біотехнологи – магістранти І року навчання.
Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були розподілені по секціях. У роботі секції «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна» презентували свої роботи Катерина Покойовець та Олена Українець (науковий керівник к.т.н., доцент Грегірчак Наталя Миколаївна).
Олена презентувала свою доповідь на тему «Мікробіологічний аналіз кондитерських кремів удосконаленої рецептури» а Катерина – «Мікробіологічна безпека хлібобулочних виробів з їстівним покриттям» та власне випечений хліб з пробіотичною плівкою. Членів комісії та присутніх зацікавили доповіді наших студентів, а також вони відмітили неймовірний смак хліба.
На засіданні галузевої конкурсної комісії за висновком рецензентів і результатами виступів учасників були обрані переможці, яких відзначили дипломами, грамотами та пам’ятними подарунками. Грамотами також відзначили наукових керівників переможців і членів галузевої конкурсної комісії.
Нам дуже приємно, що серед переможців конкурсу є і магістранти кафедри біотехнології і мікробіології, активні учасники студентського наукового гуртка «Biotech» – Катерина Покойовець та Олена Українець. Катерина була відзначена Дипломом ІІ ступеня, а Олена – Дипломом ІІІ ступеня, а їхній науковий керівник – Наталя Миколаївна була відзначена Грамотою за підготовку переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.
Щиро дякуємо організаторам конференції за чудово проведений час і вітаємо наших студентів із перемогою!
23-24 квітня 2018 року на базі нашого університету відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України, серед яких і наші студенти-біотехнологи – магістранти І року навчання.Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були розподілені по секціях. У роботі секції «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна» презентували свої роботи Катерина Покойовець та Олена Українець (науковий керівник к.т.н., доцент Грегірчак Наталя Миколаївна). Олена презентувала свою доповідь на тему «Мікробіологічний аналіз кондитерських кремів удосконаленої рецептури» а Катерина – «Мікробіологічна безпека хлібобулочних виробів з їстівним покриттям» та власне випечений хліб з пробіотичною плівкою. Членів комісії та присутніх зацікавили доповіді наших студентів, а також вони відмітили неймовірний смак хліба.На засіданні галузевої конкурсної комісії за висновком рецензентів і результатами виступів учасників були обрані переможці, яких відзначили дипломами, грамотами та пам’ятними подарунками. Грамотами також відзначили наукових керівників переможців і членів галузевої конкурсної комісії. Нам дуже приємно, що серед переможців конкурсу є і магістранти кафедри біотехнології і мікробіології, активні учасники студентського наукового гуртка «Biotech» – Катерина Покойовець та Олена Українець. Катерина була відзначена Дипломом ІІ ступеня, а Олена – Дипломом ІІІ ступеня, а їхній науковий керівник – Наталя Миколаївна була відзначена Грамотою за підготовку переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.Щиро дякуємо організаторам конференції за чудово проведений час і вітаємо наших студентів із перемогою!