Кожну середу студенти-біотехнологи, які навчаються на третьому курсі, мають можливість підтвердити теоретичні знання з дисципліни «Загальна мікробіологія» на лабораторних роботах. І ця середа не стала виключенням. Так, студенти аналізували здатність мікроорганізмів гідролізувати желатину та казеїн (молочний білок), катаболізувати амінокислоти з утворенням сірководню та індолу. Окрім аналізу лабораторної роботи, біотехнологи здійснили посіви мікроорганізмів для визначення їх здатності до нітратредукції та денітрифікації. Розшифрування цих «страшних» слів, а також результатом роботи юних дослідників ми обов’язково з Вами поділимося.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»