Доцент кафедри, кандидат технічних наук, доцент. Працює на кафедрі з 2020 року. Заступник декана факультету біотехнології та екологічного контролю з навчальної роботи.
У 2002 році з відзнакою закінчив Національний університет харчових технологій та отримав повну вищу освіту за ОКР «спеціаліст». Кандидатську дисертацію на тему «Удосконалення попередньої вапнокарбонізації дифузійного соку» захистив у 2010 році. Під час навчання в аспірантурі, а також після захисту дисертації приймав активну участь у впровадженні наукових розробок кафедри на підприємствах цукрової галузі. У 2014 році успішно підтвердив вчене звання доцента.
Входив до складу журі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом "Харчові технології та інженерія" і спеціальністю "Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв" (ОНАХТ, 2017 р.).
Викладає дисципліни: «Вступ до фаху», для студентів спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2. Мікробіологія харчових продуктів», для студентів спеціальності 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» – денної та заочної форм навчання.
Відзначений Подякою Міністерства освіти і науки України за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність (2022 р.).