Асистент кафедри біотехнології і мікробіології, здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (І року навчання).
У 2021 р. закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Промислова біотехнологія».
На кафедрі працює з вересня 2021 року.
Проводить лабораторні заняття з дисциплін:
- Загальна мікробіологія і вірусологія
- Генетика
- Мікроорганізми як біологічні агенти
- Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 1
- Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2
- Технічна мікробіологія
- Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв
- Методи молекулярної біотехнології
- Технологія лікарських косметичних засобів
Співавтор 2 статей у фахових виданнях (Наукові праці НУХТ), 15 тез у збірниках міжнародних та вітчизняних науково-практичних конференцій.
Сфера наукових інтересів: під керівництвом к.б.н., доц. Скроцької О.І. займається оптимізацією параметрів біосинтезу наночасток срібла з використанням дріжджових клітин та їх метаболітів.