В понеділок, 10 квітня, студенти ІІ курсу мали можливість відвідати офлайн екскурсію на пивоварню «2085 brewery».
Загалом, пивоварня «2085 brewery» невелика, але має все необхідне приладдя. Нам дуже сподобалось послухати теорію та побачити апарати для певних етапів виробництва пива та як вони працюють, дізнатись про те, як саме створюються різні смаки та види пива. Нам навіть давали спробувати солод, з якого виготовляють пиво - карамелізований, кавовий та звичайний сушений ячмінний солод, і, до речі, це було дуже смачно! Також ми мали можливість продегустувати пиво трьох видів, яке було щойно відібране з апарату виробництва.
Нам дуже сподобалась екскурсія, адже ми могли побачити на власні очі те саме обладнання, що зустрічається нам в теорії з деяких предметів, а також могли побачити сам процес виготовлення пива та роботу апаратів, що теж є невід’ємною частиною задля загального практичного розуміння технологічного процесу.
Ми б хотіли висловити окрему подяку завідуючому кафедри біотехнології і мікробіології Віктору Стабнікову та декану нашого факультету - Наталі Грегірчак за організацію даної екскурсії та, звичайно ж, наставнику академічної групи БТ-2-1 - Микиті Іванову, за те, що долучився до екскурсії та супроводжував наш 2-й курс у цієї пивоварні.
Будемо раді знову завітати на подальші екскурсії, адже, насправді, це дуже пізнавально та цікаво!
Здобувачі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Москаленко Руслана (БТ-2-4) та Овчаренко Катерина (БТ-2-1)