На минулому тижні, 7 листопада, ті, хто хоч якимось чином пов’язані з харчовою промисловістю святкували день якості. Це свято не оминуло і наш університет, оскільки де ж, як не тут, готують найкращих спеціалістів у цій галузі. З нагоди такої події факультет технології оздоровчих продуктів та харчової експертизи організував конференцію, куди і були люб’язно запрошені студенти нашого факультету, в тому числі і члени гуртка «BIOTECH».
Було досить цікаво послухати інформацію про основні події на ринку харчових продуктів, про актуальні проблеми даної галузі та їх вирішення, оскільки дана інформація безпосередньо пов’язана з кожним.
Вітаємо всіх з цим святом і дякуємо «колегам по цеху» за надану можливість відвідати такий захід!