Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття.
Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.
Дар’я Гаврилкіна:
- переможець ІІ туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології (диплом ІІІ ступеня, 2017 р);
- переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (Диплом ІІ ступеня, 2018 р.);
- співавтор 3 статей у фахових журналах, 5 статей та 14 тез у збірниках науково-практичних конференцій, 1 патенту на винахід та 2 – на корисну модель.
Далі буде