Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Скочко Анастасія Борисівна

У 2011 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю «Біотехнологія біологічно активних речовин».

Наукову-дослідну роботу на тему «Дослідження антимікробних і антиадгезивних властивостей поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus K-4» виконала під керівництвом д.б.н., проф. Пирог Т.П. Є співавтором статей у фахових виданнях, матеріалах конференцій, тез доповідей, а також переможцем конкурсу Всеукраїнських студентських робіт.

Під час навчання у магістратурі почала працювати хіміком-аналітиком на ПАТ «Орлан». Після закінчення університету зайняла посаду інспектора якості на чайній фабриці ТОВ «Продпак». Починаючи з березня 2012 року працює на посаді мікробіолога ПАТ «Орлан».

 

Які зміни у Вашому житті відбулися після закінчення університету?

 За цей час я встигла змінити 3 місця роботи, перезнайомитися з багатьма цікавими людьми і засумувати за студентським життям. 

 

Розкажіть, будь ласка, про місце своєї роботи.

Я – мікробіолог на виробництві мінеральної і питної води. Рід занять передбачає і роботу безпосередньо на лінії, і підготовку до аналізу (посуд, середовища), плюс робота з документами. Я завжди думала, що останнє – нудно, але по факту відкрила для себе багато нових і корисних моментів.

 

Що Ви очікували від даної роботи і яка картина на сьогодні?

Я очікувала, що буду працювати за спеціальністю. Майже вийшло. Ця робота дає мені можливість розвиватися як спеціалісту, проте не думаю, що це останнє місце, де я працюватиму.

 

Чи пригодилися Вам вміння, навички та знання, отримані на кафедрі біотехнології і мікробіології?

Однозначно, так. Наукова робота на кафедрі навчила «працювати руками», і засвоєне я щодня використовую на практиці. Крім того, тут мені показали, наскільки важливо доводити почату справу до завершення і знаходити спільну мову з різними людьми в колективі.

 

Можете сказати пару слів нашим студентам та викладачам?

Хочу побажати усім удачі у починаннях і натхнення у щоденній роботі.

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка