Для переважної більшості 26 травня – звичайний рибний день четвер, але для студентів Національного університету харчових технологій ця дата обведена кольоровим маркером на календарі, адже в просторому внутрішньому дворику відбулось грандіозне святкування Дня Європи.
Для шанованих гостей з Європи, що приїхали на конференцію CeFOOD, нашим улюбленим викладачами та всім студентам дали незабутню можливість без паспортів та печаток відправитися в яскраву мандрівку Європою. Серед різноманіття країн особливе місце займав факультет біотехнології, технології цукру та водопідготовки, який репрезентував палку і шалену Іспанію.
Талановитий творчий колектив студентів та викладачі факультету приклали максимум зусиль, аби маленький куточок землі біля бібліотеки, хоч і на хвильку, та перетворився на палаючі від сонця береги Іспанії – земель Дон Кіхота, шалених королів та найсміливіших чоловіків планети, підкорювачі биків – тореадорів. Але яскрава презентація країни не відбулась би без смачних, традиційних страв іспанців: делікатесу хамону та вина сангрії. Смакувати вино, ласувати смачними стравами й споглядати на жгучі танці під гітару – хіба не це куточок раю?
Підбиваючи підсумки, журі не змогло не відзначити наш творчий номер, яскравий виступ та гарну презентацію, нагородивши наш факультет грамотою за почесне 2 місце. Але закінчення свята – це не привід сумувати, адже вже за рік ми повернемося знову, аби захопити подих глядачів ще сильніше та аби всі без вагань впевнились в одному – факультет БТЦВ поза конкуренцією!