Зовсім незабаром, 17 листопада, Національний університет харчових технологій відкриє свої двері всім охочим. Саме тому на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) спостерігається підвищена профорієнтаційна активність: студенти та викладачі в очікуванні знаменної події відвідують навчальні заклади, випускники яких вже наступного навчального року можуть поповнити ряди студентів НУХТ. Тож запрошуємо майбутніх абітурієнтів завітати до нашого університету на День відкритих дверей і ознайомитись зі змінами умов вступу та перспективами одержання вищої біотехнологічної освіти у НУХТ.
Вже традиційною стала співпраця кафедри БТМ з медичними коледжами, випускники яких все активніше поповнюють лави студентів-біотехнологів, вступаючи, як на скорочену форму навчання (з ІІІ-го курсу), так і на перший курс.
Ось і в цьому навчальному році за рахунок таких абітурієнтів було сформовано додаткову групу для скороченого навчання. Саме з представниками групи БТ 3-4ск Лілією Гвоздяною, Устименко Софією та Гусєвою Аріною доцент кафедри БТМ Світлана Тетеріна відвідала Перший Київський медичний коледж, випускниками якого дівчата були зовсім нещодавно. Метою візиту, як і раніше було запрошення на День відкритих дверей та ознайомлення майбутніх випускників з перспективами одержання вищої біотехнологічної освіти у НУХТ. Завідувач відділення лабораторної діагностики Гриньова Олена гостинно зустріла відвідувачів та організувала зустріч з майбутніми випускниками свого навчального закладу.
Світлана Миколаївна у своїх виступах знайомила учнів з перспективами отримання кваліфікації біотехнолога за освітніми програмами «Промислова біотехнологія», «Фармацевтична біотехнологія» та «Екологічна біотехнологія та біоенергетика», а дівчата ділились досвідом студентського життя та враженнями від складання випускних та вступних іспитів. Викладачі коледжу радо вітали своїх вчорашніх учнів і сприяли профорієнтаційній команді кафедри БТМ у реалізації їх важливої місії.
Тож колектив кафедри щиро дякує керівництву коледжу за плідну співпрацю! А учнів коледжу чекаємо 17 листопада 2018 року з 10.00 у Національному університеті харчових технологій!