Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Навчально-методичне забезпечення ОПП «Промислова та фармацевтична біотехнологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти

Обов’язкові освітні компоненти ОП

Код н/д

Компоненти освітньої програми
(навчальні дисципліни, курсові проекти (роботи), практики, кваліфікаційна робота)

Кафедра, що викладає дисципліну (посилання з бібліотеки)

Навчально-методичне забезпечення

ОК 1.

Інтелектуальна та промислова власність

Кафедра біотехнології продуктів бродіння  і виноробства

Інструкція з пошуку навчально-методичного забезпечення в бібліотеці НУХТ

ОК 2.

Іноземна мова: практичні навички наукової комунікації

Кафедра іноземних мов професійного спрямування

ОК 3.

Методологія та організація наукових досліджень (у т.ч. курсова робота) 

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 4.

Методи молекулярної біотехнології

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 5.

Оптимізація технологічних процесів та статистичні методи аналізу

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 6.

Природознавча мікробіологія

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 7.

Системи менеджменту якості у виробництві

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 8.

Формування бізнес-моделі підприємства та управління

Кафедра економічної теорії

ОК 9.

Новітні напрями у біотехнології та фармації. (у т. ч. курсовий проєкт)

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 10.

Професійна практика

 

ОК 11.

Переддипломна практика

Кафедра біотехнології і мікробіології

ОК 12

Кваліфікаційна робота

 

 

Перелік вибіркових компонент

 

ВП 1.

Вибіркова дисципліна із загальноуніверситетського каталогу

Загальноуніверситетський каталог вибіркових дисциплін

 

ВП 2**.   Дисципліни з каталогу галузі знань 16 «Хімічна інженерія та біоінженерія»

 

Біоенергетика та охорона довкілля

Кафедра біотехнології і мікробіології

 

 

Фізико-хімічні методи аналізу (поглиблений курс)

Кафедра харчової хімії

 

 

Біобезпека та якість продуктів харчування

Кафедра біотехнології і мікробіології

 

 

Дизайн лікарських засобів

Кафедра харчової хімії

 

ВП 3***.

Дисципліни з каталогу освітньої програми (3 дисципліни з переліку на вибір)

 

Біоінженерія культур рослин, тварин і людини  

 

 

 

Біотехнологічні методи захисту рослин

Кафедра біотехнології і мікробіології

 

 

Нанобіотехнології

Кафедра біотехнології і мікробології

 

 

Екологічна політика та технічне регулювання у Євросоюзі

Кафедра екологічної безпеки та охорони праці

 

 

Технологія лікарських косметичних засобів

Кафедра біотехнології і мікробіології

 

 

Іммобілізовані ферменти і клітини в біотехнології

Кафедра біотехнології і мікробіології

 

 

Технологія імунобіологічних препаратів

 

 

Фармацевтична розробка лікарських засобів

Кафедра харчової хімії

 

 

 

Концепції керування ризиками у виробництві харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів

 

 

Природні вторинні метаболіти для фармації 

Кафедра харчової хімії

 

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Здобувачам освіти Навчально-методичне забезпечення дисциплін Навчально-методичне забезпечення ОПП «Промислова та фармацевтична біотехнологія» другого (магістерського) рівня вищої освіти