Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

2022-2023 н.р.: досягнення учасників «BIOTECH» (участь у конкурсах студентських наукових робіт)

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Згідно листу МОН від 22.12.2022 No 3/5695-22 у 2022/2023 навчальному році Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей проведено у один тур. Проведення другого туру конкурсу у воєнних умовах було визначене як неможливим «з міркувань забезпечення безпеки учасників освітнього процесу», проведення його у дистанційній формі «неприйнятно через високі ризики академічної недоброчесності».

Переможці були нагороджені за результатами І туру (Наказ № 46 від 18.04.2023 р. Про відзначення переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 н.р.):

–  зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (місце проведення – Національний університет харчових технологій):

секція «Промислова та екологічна біотехнологія»:

І місце: Парфенюк Марія Андріївна (ФБ-1-2М) «Вплив конкурентних еукаріотичних мікроорганізмів на біологічну активність активність поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241». Керівник – Пирог Тетяна Павлівна, д.б.н., професор кафедри біотехнології і мікробіології;

ІІ місце: Доценко Олена Анатоліївна (БТ-4-2), Красько Мар’яна Олегівна (ФБ-1-2М) «Біосинтез кілер-токсинів Debaryomyces hansenii». Керівник – Красінько Вікторія Олегівна, к.т.н., доцент кафедри біотехнології і мікробіології;

ІІІ місце: Онищенко Анастасія Анатоліївна (БТ-3-1) «Біотехнологічне отримання поліненасичених жирних кислот». Керівник – Удимович Віктор Миколайович, доктор філософії, асистент кафедри біотехнології і мікробіології.

секція «Харчова і сільськогосподарська біотехнологія»:

І місце: Синявська Дар’я Андріївна (БТ-4-3) «Удосконалення біотехнології отримання біомаси для виробництва кисломолочного напою Ацидофілін». Керівник – Грегірчак Наталя Миколаївна, к.т.н., доцент кафедри біотехнології і мікробіології;

ІІ місце: Стрельцов Олександр Володимирович (БТ-4-1) «Культивування Metarhizium anisopliae для одержання ентомопатогенного препарату Метарізин». Керівник – Резниченко Юрій Миколайович, к.т.н., доцент кафедри біотехнології і мікробіології.

секція «Фармацевтична та молекулярна біотехнологія»:

І місце: Коваль Ростислав Віталійович (БТ-4-1) «Можливості використання дріжджів Rhodotorula mucilaginosa для біосинтезу наночасток срібла». Керівник – Скроцька Оксана Ігорівна, к.б.н., доцент кафедри біотехнології і мікробіології;

ІІ місце: Дзюба Марія Володимирівна (БТ-4-1) «Біосинтез наночастинок золота з використанням Paracoccus haeundaensis». Керівник – Скроцька Оксана Ігорівна, к.б.н., доцент кафедри біотехнології і мікробіології.

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Наукова діяльність Студентський гурток «BIOTECH» Досягнення Конкурси студентських наукових робіт 2022-2023 н.р.: досягнення учасників «BIOTECH» (участь у конкурсах студентських наукових робіт)