23-24 квітня 2015 року на базі Національного університету харчових технологій відбулась підсумкова науково-практична конференція в рамках проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю наук «Експертиза харчових продуктів».
Серед 17 наукових робіт, поданих на розгляд галузевої конкурсної комісії, 4 роботи були відібрані для участі у ІІ турі та були представлені учасниками на конференції. Серед доповідачів були студенти з Львівського інституту економіки та туризму і Харківського державного університету харчування та торгівлі. Після представлення усіх наукових робіт були оголошені імена переможців. Диплом І ступеню здобула студентка кафедри біотехнології і мікробіології, активна учасниця гуртка «BIOTECH» – Животовська Аріна (науковий керівник к.т.н, доцент Грегірчак Н.М.), що представила наукову роботу на тему: «Мікробіологічна безпека солодощів нової рецептури».
Ми вітаємо Аріну з вдалим виступом, бажаємо успіху та подальших наукових здобутків!