Привіт! Мене звати Годлевська Марія і я здобувачка 4-го курсу кафедри біотехнології та мікробіології Національного університету харчових технологій. На сьогоднішній день я працюю на Пісківському заводі скловиробів на посаді учня лаборанта хімічного аналізу вимірювальної аналітичної лабораторії.
В мої щоденні обов’язки входять такі пункти: якісно виконувати лабораторні аналізи, іспити та інші види досліджень скла (густина, водостійкість, кислотостійкість), аналіз сировини (хімічний та гранулометричний склад), готової продукції (водостійкість пляшки) для визначення відповідності діючим технічним умовам і стандартам. Знання і практичні навички, які я здобула під час навчання за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія», зокрема під час вивчення дисциплін хімічного спрямування – «Аналітична хімія» і «Фізична і колоїдна хімія», – зробили вагомий внесок для мого професійного розвитку.
За період очного навчання на факультеті БТЕК, в мене склалось позитивне враження від університету та кафедри БТМ загалом. Адже викладачі нашої кафедри є висококваліфікованими та добре підготовленими спеціалістами, котрі у повній мірі вміють чітко доносити матеріал, спілкуватись зі здобувачами та приймати участь не лише у навчальному процесі, але й у культурному розвитку здобувачів. Старшокурсники завжди підкажуть і дадуть настанову, а в самому університеті завжди панує дружня атмосфера. Майже за 4 роки навчання, я без перебільшень можу сказати, що НУХТ – університет високого рівня.
Майбутнім абітурієнтам раджу вступати на спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія», щоб мати можливість внести вагомий внесок у вирішення найактуальніших проблем сучасності. Крім того ви отримаєте шанс працювати в інноваційних галузях, де кожен день відбуваються важливі зміни та досягнення.
Тому не вагайся, обирай мій рідний НУХТ!