Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Пишаємось випускниками – Юлія (Лавріненко) Лінько

Вітаю! Мене звати Юлія, я випускниця кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій. Університет я закінчила у 2006 році. Нині маю близько 14 років досвіду роботи в харчовій сфері.

Розпочинала свою карʼєру одразу після закінчення університету та отримання червоного диплому. Я працювала мікробіологом на виробництві штучних колагенових оболонок. На цьому ж підприємстві пізніше працювала провідним спеціалістом з якості та начальником лабораторії. Згодом була відповідальною за харчову безпеку молочного, хлібопекарного та мʼясоперобного виробництв в агропромисловому обʼєднанні.

Кожна робота була по-своєму цікава. Є відмінності, коли працюєш в великій компанії і є свої особливості та переваги роботи в невеликому колективі. З переїздом ближче до Києва я влаштувалась на роботу на рибопереробне підприємство UFC (Norven) спеціалістом, а згодом керівником служби якості, що дало можливість здобути досвід роботи з харчовими системами безпеки, сертифікованими за стандартами IFS та FSSC 22000, зі схемою сертифікації ланцюга простежуваності MSC/ASC та стандартами соціальних схем сертифікації.

Пізніше мені поталанило працювати в компанії Goodwine, яка, можу з впевненістю сказати, несе в собі справжній професіоналізм та європейські цінності. В Goodwine я була відповідальною за харчову безпеку на двох локаціях пекарень, що випікають найсмачніший хліб, який я коли-небудь куштувала.

На сьогодні я майже рік працюю Quality Manager в рітейл компанії «nu3», яка є виробником спортивного та функціонального харчування в Берліні. Робота надзвичайно цікава, передбачає володіння англійською та німецькою мовами, над останньою активно працюю. Доводиться буквально щодня дізнаватись про щось нове. Цікавлюся принципами ESG (environment, social and governance), про які все частіше і частіше починають говорити в кожній європейській компанії.

Де б я не працювала, знання, отримані під час університетських років, всюди ставали в нагоді. З вдячністю згадую викладачів, які давали знання не тільки з теорії чи практики, але ще й певні дороговкази та орієнтири по життю. Бо університетські роки – це період, коли дуже активно вбираєш знання та інформацію.

Дуже тішуся тим, що здобула освіту саме на кафедрі біотехнології і мікробіології нашого університету (НУХТ). Великий привіт та моя повага тим викладачам, які сьогодні надають таку важливу в подальшому базу знань своїм студентам! 

З вдячністю та повагою, Юлія (Лавріненко) Лінько

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка