Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Увага вступникам! Як визначити пріоритети

Гей, вступники!

Стартувуло приймання заяв і документів на вступ до бакалаврату. При поданні заяв вам необхідно буде проставити пріоритети.

Розказуємо, що це і як вони впливають на вступ.

Нагадаємо, у 2024 році ви можете подати не більше 15 заяв – до 5 заяв на бюджет (місця державного та регіонального замовлення) на відкриті та закриті (фіксовані) конкурсні пропозиції і до 10 заяв на контракт (небюджетні конкурсні пропозиції).

КОЖНІЙ ЗАЯВІ НА БЮДЖЕТНІ МІСЦЯ ви маєте присвоїти певну пріоритетність. Пріоритетність – це черговість ваших заяв (від 1 до 5), за якою визначається черговість розгляду вашої заяви при вступі на бюджетні місця.

ЗВЕРТАЄМО вашу увагу! Пріоритетність застосовується тільки під час конкурсу на БЮДЖЕТ! Після подання заяви ви НЕ ЗМОЖЕТЕ її змінити, тому спочатку добре подумайте, а вже потім проставляйте пріоритети.

Кожній заяві ви маєте присвоїти пріоритет від одного до п’яти. Заяві на вступ до закладу освіти, до якого ви хочете вступити найбільше, ви присвоюєте пріоритет 1, пріоритет 2 ви ставите заяві до закладу освіти, в якому б хотіли навчатися у разі, якщо не вступите до першого і т.д. Тобто, найменш бажаний варіант отримує 5-й пріоритет.

Ваші заяви будуть розглядатися відповідно до проставлених вами пріоритетів. Першою буде розглянута заява з найвищою пріоритетністю, навіть, якщо вона буде подана найпізніше або якщо в ній буде найнижчий конкурсний бал.

Якщо ви за рейтинговим балом не пройдете на бюджетне місце за своєю найвищою пріоритетністю, то наступною буде розглядатися заява з другою пріоритетністю, якщо не пройдете і туди, з третьою, і так до заяви з пріоритетом п’ять.

ЗВЕРТАЄМО вашу увагу! Якщо ви помилково подасте заяву і вкажете пріоритет, при її скасуванні ви може втратити зазначений пріоритет. При скасуванні заяви в е-кабінеті вступника необхідно звернути увагу на її статус. Якщо у вашої заяви, яку ви хочете скасувати, статус «Заява надійшла з сайту», це значить, що її ще не обробила приймальна комісія, і ви ще встигаєте її скасувати без втрати пріоритету. Для цього в електронному кабінеті необхідно обрати заяву та натиснути «Активні дії» – «Скасувати».

Якщо у вашої заяви статус «Зареєстровано», «Допущено» та ін., тобто вона вже оброблена приймальною комісією, пріоритет втрачається, і ви не зможе подати іншу заяву з тим самим пріоритетом. Проте, ви зможе подавати заяви з іншими пріоритетами або заяви без пріоритету на контракт.

Якщо ви скасуєте свою заяву з першим пріоритетом, то найвищою у вас буде наступна пріоритетність. І саме з неї почнеться розгляд ваших заяв, і ця заява розглядатиметься одночасно із заявами з першою пріоритетністю інших вступників.

 

Бажаємо успіху! Сподіваємося на зустріч з вами 1 вересня як студента нашого факультету!

Запрошуємо Вас до перегляду:

&></a></p> <p style=">

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Вступникам Загальна інформація про вступ 2024 рік Увага вступникам! Як визначити пріоритети