Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» 2021-2022 н.р.

Шановні учасники Конкурсу! Згідно Наказу Міністерства освіти і науки України №508 від 31.05.2022 р. у зв’язку із воєнним станом проведення ІІ туру Конкурсу скасовано. Керівникам ЗВО рекомендовано нагородити переможців І туру Конкурсу дипломами.

Вітаємо усіх переможців та бажаємо подальших наукових досягнень!

 

Шановні учасники Конкурсу! Дякуємо за надіслані наукові роботи. Проте, у зв'язку з введенням на території України воєнного стану (Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022) переносяться терміни проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. Про нові терміни проведення другого туру конкурсу буде повідомлено окремо. 

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1179 від 05.11.2021 р. Національний університет харчових технологій (НУХТ) призначено базовим вищим навчальним закладом з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (далі – Конкурс) у 2021/2022 навчальному році. Для участі у Конкурсі запрошуємо здобувачів-переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія». Конкурс буде проходити у лютому-квітні 2022 р.

Передбачається робота секцій:

«Харчова і сільськогосподарська біотехнологія»;

«Промислова та екологічна біотехнологія»;

«Фармацевтична та молекулярна біотехнологія».

Від одного закладу вищої освіти на Конкурс можна подавати не більше трьох робіт на кожну секцію.

Наукові роботи здобувачів повинні бути оформлені у відповідності до вимог Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2017 № 605.

Наукові роботи подаються у друкованому вигляді та на електронному носії (додаток 1). У відомостях про авторів (додаток 2) обов’язково вказувати електронну адресу та телефон учасника.

Для участі у ІІ турі Конкурсу необхідно до 15 лютого 2022 року:

зареєструватися у онлайн-формі за посиланням (у формі прикріплюється скан-копія відомостей про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою у форматі «.pdf», назва файлу – шифр.pdf);

– на e-mail оргкомітету надіслати наукову роботу у форматі «.doc», назва файлу – шифр.doc)

– на поштову адресу оргкомітету надіслати: у окремому конверті під шифром роботи підшиту наукову роботу у друкованому вигляді та на електронному носії (CD-диск або інший носій); в окремому другому конверті під шифром роботи відомості про автора та наукового керівника наукової роботи з усіма необхідними підписами та печаткою, а також за наявності копії наукових публікацій та актів впровадження результатів роботи. Закритий конверт із відомостями про автора та наукового керівника, а також копіями публікацій та актів впровадження вкладається у конверт з роботою.

Терміни проведення конкурсу:

– відправка робіт до 15.02.2022 р. (за поштовим штемпелем);

– рецензування робіт (до 13.03.2022 р.). Критерії оцінювання наведені у додатку 3. За рішенням галузевої конкурсної комісії визначаються наукові роботи, автори яких запрошуються на підсумкову науково-практичну відеоконференцію. Всі наукові роботи будуть перевірені на наявність запозичень та при порушенні академічної доброчесності будуть відхилені від участі у Конкурсі;

– оприлюднення результатів рецензування (не пізніше 24.03.2022 р.). На сайті Національного університету харчових технологій буде оприлюднено: рейтинговий список наукових робіт; списки запрошених для участі у відеоконференції та їхні наукові роботи; рецензії на наукові роботи;

– захист наукових робіт у форматі підсумкової науково-практичної відеоконференції (07.04.2022 р.).

Контакти оргкомітету:

Поштова адреса:

Галузева конкурсна комісія за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»,

кафедра біотехнології і мікробіології,

Національний університет харчових технологій,

вул. Володимирська 68,

м. Київ-33,

01601

Контактна особа

Красінько Вікторія Олегівна, заступник завідувача кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ

E-mail:

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Телефони:

(044)-287-98-30

095-550-14-10

Лист – запрошення

 

Події у світлинах

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка